Tiszavasvári a következő helyszín

2023.09.05. 07:59

Sikátori olimpiai körösök az 50 yardos Halmai-kupán

Kisalföld.hu

"Naptárunkban évek óta kiemelt augusztusi bejegyzés a szombathelyi Halmay Zoltán Olimpiai Hagyományőrző Egyesület 50 yardos távon meghirdetett úszóversenye. Az immár huszonkettedik alkalommal megrendezett Halmay-kupán kis küldöttségünk négy tagja csobbant a vízbe, s teljesítette a távot – a felnőttek között elért második helyezésért járó szép kupával (Printz Ákos), a tizennégy éven aluliak versenyében pedig bronzéremmel (Fejes Zsigmond) és egy ötödik helyezés élményével (Printz-Markó Barnabás) gazdagodva. Az öt ország képviselőit felvonultató küzdelmek és kísérő programok igazi olimpiai szellemben, ezúttal is elismerésre méltó rendezés közepette, jó hangulatban zajlottak Bükkfürdő Thermal & Spa létesítményeiben" - számolt be róla dr. Printz János  Károly, a sikátori Zsivótzky Gyula Olimpiai Kör Egyesület elnöke.                                                                                                                                            

A következő programot a Tiszavasvári Olimpiai Baráti Kör Egyesület és a Kárpát-medencei Sport Hagyományőrző Egyesület kínálja a helyi konferenciával, amelyen szeptember 8-án vesznek részt a sikátori kör tagjai.

 

                                                                                                                                    

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában