Női kézilabda NB I

2022.03.10. 09:48

Szerződéshosszabbítások Mosonmagyaróváron

A Motherson-Mosonmagyaróvár két alapjátékosa hosszabbított szerződést: az osztrák válogatott irányító-átlövő, Kovács Patrícia egy, a balszélső Stranigg Zsófia két esztendővel toldotta meg a jelenlegi szerződését.

kisalfold.hu

– A világbajnokság után több országból is kerestek, de alapos átgondolás után a szerződéshosszabbítás mellett döntöttem – nyilatkozta Kovács Patrícia. – Úgy érzem, tartogat kihívásokat az idei és a következő esztendő. Célom, hogy még többen ismerjék meg az MKC csapatát, ehhez folyamatosan a nemzetközi mezőnyben kell szerepelnünk.

 

– Nagyon jól érzem magam Mosonmagyaróváron – nyilatkozta Stranigg Zsófia. – Kiválóan felkészült a szakmai stábunk, változatosak az edzések, adottak a remek feltételek a munkához és a lányokat is nagyon szeretem. Öt hete elkapott a koronavírus, ami szívizomgyulladást okozott, ezért még csak hatvan-hetven százalékkal tudok edzeni. Remélem, hogy hamar vissza tudok térni és a részese tudok lenni egy eredményes bajnoki hajrának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában