Vereség idegenben

2022.01.29. 19:59

Női kézilabda NB I - Ismét kikapott a Mosonmagyaróvár

A Mosonmagyaróvár meglepetésre 30-27-es vereséget szenvedett az Alba Fehérvár KC otthonában a női kézilabda NB I szombati játéknapján.

MTI/kisalfold.hu

Az Európa-ligában csoportkörös, az előző idényben bajnoki bronzérmes óváriak legutóbb Budaörsön, majd a Magyar Kupában Kisvárdán is kikaptak. A fehérváriaknál Takó Viktória hét, Töpfner Alexandra hat góllal járult hozzá a sikerhez.

 

Alba Fehérvár KC-Motherson Mosonmagyaróvári KC 30-27 (14-13)

NB I. bajnoki mérkőzés 13. forduló - Székesfehérvár, KÖFÉM Sportcsarnok, 400 néző, Vezette: Nagy Ferenc - Túróczy József      

Székesfehérvár: PIJEVIC - OHYAMA 2 (1), Boldizsár 1, VARGA E. 5, Besszer 2, Utasi 2, TAKÓ 7.  Csere: Tóth N. (kapus), TÖPFNER 6 (3), Bardi 1, Gerháth K. 4, Szarka, Domokos. Edző: Józsa Krisztián

 

Mosonmagyaróvár: Szemerey - Kojic 3, LANCZ 6 (3), Pásztor 1, KOVÁCS P. 5, Tóth E. 5, Hajtai 4. Csere: Mistina (kapus), Milic 2, Asanin 1, Török L, Mihály.  Edző: Gyurka János

 

Kiállítások: 18. ill. 16. perc (Gerháth K. kizárás 51. perc). Hétméteresek: 6/4, ill. 4/3

 

Józsa Krisztián: - Nagyon örülünk ennek a sikernek, mert ezt most úgy szereztük meg, hogy végre megmutattuk az igazi arcunkat.  Harcoltunk a győzelemért, egymásért és el kell ismerni, hogy a számunkra szerencsésebb periódusban találkoztunk a mosonmagyaróvári csapattal.  

 

Gyurka János: - Gratulálok az Albának, nagyon jól felkészültek és megérdemelt győzelmet arattak. Mi nagyon nehéz időszakban vagyunk, megviselt bennünket a sok kihagyás, tehát sokkal többet nem is igazán várhattunk. Szomorúak vagyunk, jobb eredményt szerettünk volna elérni, küzdöttünk szívvel-lélekkel, de ennek ma nem volt eredménye.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában