Győr zöld-fehérek

2021.07.22. 21:40

Szombaton triplán pályán az ETO!

Szombaton három helyszínen is érdekeltek lesznek az ETO FC Győr felnőtt labdarúgócsapatai.

kisalfold.hu

Fotó: Picasa

 

Az NB III-ban szereplő ETO Akadémia gárdája a szintén harmadosztályú Pápa otthonában lép pályára 10 órakor. Király József edző együttesének ez a találkozó lesz a bajnoki főpróbája. Hasonló a helyzet az NB II-es csapatnál, amely szombaton 17 órakor Budapesten, a Vízművek sporttelepén szerepel egy héttel a bajnoki rajt előtt, Priskinék az élvonalbeli Kisvárdával mérik össze erejüket. Klausz László dolgát nehezíti ugyan néhány kisebb sérülés, ám a vezetőedző természetesen már a Tiszakécske elleni, jövő vasárnapi bajnoki találkozó jegyében küldi pályára csapatát.

Az NB I-es női együttesre komoly erőpróba vár, hiszen szombaton 14 órakor Gönyűn, a magyar bajnok, BL-re készülő Ferencváros lesz a Menczeles Iván edző vezette csapat ellenfele. Az ETO FC Győrnél szerencsére mindenki egészséges, s először lép pályára a zöld-fehéreknél, az éppen az FTC-től érkező kanadai-jamaicai támadó, Tiffany Cameron.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában