Helyi sport

2018.12.12. 09:31

Futsal - Kikapott az ETO, játékosokat küldtek el

Az utóbbi időben helyzeteit gyengén kihasználó ETO SZC nagy pofonba szaladt bele az NB II 15. fordulójában.

kisalfold.hu

Nagykanizsa–ETO SZC Futsal Club 9–5 (2–2)

Nagykanizsa, NB II-es mérkőzés. V.: Kovács G., Wittner.


Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. – Horváth E., Nagy T., Koronczai, Szakmeiszter J. Csere: Kollár, Szalai D., Novák, Pesti, Budai. Edző: Bagó Gábor.


ETO: Balikó – Vidák, Hegyesi, Papp Zs., Püspök. Csere: Matkovics, Tama, Kőfalvi, Kovács M., Harnisch, Bogyó, Végh A., Szücs Á. Edző: Pál László.


Gsz.: Nagy T. (1., 4., 29., 32. – büntetőből), Horváth E. (37.), Kollár (38., 38.), Szalai D. (36., 37.), ill. Püspök (2., 33.), Hegyesi (10., 40.), Harnisch (40.).

Kiállítva: Vidák (32.).


Az ETO vereségének köszönhetően tovább távolodott a listavezetőtől, míg a negyedik Airnergy és az ötödik TFSE látóhatáron belül került a zöld-fehérek mögött.


Az újabb kudarc nem múlt el következmények nélkül, mint azt Szabó Csaba elnök lapunknak elmondta: tegnap távozott a klubtól Matkovics Gábor, Harnisch Ákos és Bogyó Károly, még a múlt héten hagyta el a klubot Bognár Bálint, míg Vidák Balázs januártól visszatér a Haladáshoz.


Hogy kikkel pótolják őket, az a közeljövőben lezáruló tárgyalások után derül majd ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában