Helyi sport

2018.12.18. 09:24

Futsal - ETO siker kiállításokkal

A múlt héten több kulcsember is távozott az együttestől, így az ETO felforgatott kerettel fogadta a Tihanyt az NB II 16. fordulójában,

kisalfold.hu

ETO SZC Futsal Club–Tihanyi FC 5–3 (2–2)

Győr, NB II-es férfimérkőzés, 100 néző. V.: Kiss G., Surin.


ETO: Balikó – Pinczés, Hegyesi, Zobák, Püspök. Cs.: Magyar K., Rajzinger, Nyíregyházky, Kovács M., Végh A., Németh M., Papp Zs., Szücs Á. Edző: Pál László.


Tihany: Mits – Dévényi, Cernay, Hoffer D., László G. Cs.: Endresz, Hoffer L., Márton, Imreh, Ihász B., Németh G., Petróczi, Boromisza, Szöllőskei. Edző: Márton Zsolt.


Gsz.: Papp Zs. (7.), Püspök (16., 33. – tízméteresből, 40.), Rajzinger (32.), ill. László G. (10.), Csernay (20.), Mits (39.).


Kiállítva: Pinczés (37.), Hegyesi (40.), ill. Hoffer L. (37.).

A mérkőzés végére elszabadultak az indulatok, amit piros lapokkal sem sikerült teljesen lecsillapítani. A találkozót végül az ETO nyerte meg nagy küzdelemben.


Kis János, szakmai tanácsadó: – Összességében egy sima mérkőzés volt, a játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket. Sajnos ezt egy-egy egyéni hibával mindig elrontottuk, de az erőnket mutatja, hogy így is sikerült nyernünk. Becsülettel játszottunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában