Helyi sport

2018.11.28. 09:54

Futsal - Kétgólos győri vereség Üllőn

Az NB II Nyugati csoportjában szokatlanul késői időpontban rendezték hétfő este a második és a harmadik helyezett rangadóját.

kisalfold.hu

A 21 órakor kezdődő Maglód–ETO találkozón volt miért visszavágniuk a hazaiaknak, hiszen a 2. fordulóban 7–3-ra kaptak ki a Magvassy-sportcsarnokban.


Az ETO kezdte jobban a mérkőzést, a zöld-fehérek már a 6. percben vezetést szereztek egy öngólnak köszönhetően. Sajnos azonban a helyzetkihasználása továbbra sem működik a Rába-partiaknak, így zsinórban négy góllal a Maglód megfordította az állást. A győriek még 4–3-ra felzárkóztak, de egyenlíteniük nem sikerült, így hátrányba kerültek már a második helyen álló Maglódhoz képest is.


Maglódi TC–ETO SZC Futsal Club 5–3 (2–1)

Üllő, NB II-es mérkőzés. V.: Apkó, Leél–Őssy.


Maglód: Iváncsics – Simon Zs., Gál J., Rábold, Poncok. Csere: Horváth R., Totika, Camin, Nagy T., Seregy, Bogáti, Sipos. Edző: Mercel János.


ETO: Balikó – Vidák, Harnisch, Hegyesi, Püspök. Csere: Zobák, Kőfalvi, Kovács M., Végh, Bogyó, Tama, Papp Zs., Bognár B., Matkovics. Edző: Pál László.


Gsz.: Simon (14., 34.), Bogáti (19.), Rábold (32.), Horváth R. (40.), ill. Poncok (6., öngól), Tama (36.), Püspök (38.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában