Helyi sport

2018.11.20. 09:04

Futsal - Biztos ETO győzelem

kisalfold.hu

ETO SZC Futsal Club–5 Stars Érdi VSE 10–1 (3–1)

Győr, Magvassy-csarnok, NB II-es férfimérkőzés, 100 néző. V.: Holczbauer, Fekete.


ETO: Balikó – Vidák, Harnisch, Hegyesi, Püspök. Cs.: Zobák, Kőfalvi, Kovács M., Végh, Bogyó, Papp, Bognár, Matkovics, Győrfi. Edző: Pál László.


Érd: Nagy L. – Horváth T., Garamszegi, Keresztesi, Kajdy. Cs.: Mayer, Varga L., Perepelica, H. Zováthi. Edző: Varga László.


Gsz.: Püspök (1., 30.), Hegyesi (8.), Vidák (20., 21., 30.), Harnisch (25.), Papp (26.), Végh (32.), Bogyó (33.), ill. H. Zováthi (7.).


A győri csapat hamar előnyt szerzett, de a folytatásban nem találta a ritmust, a szünetben azért így is két góllal vezetett. A második játékrészben felborult a pálya, szinte végig az érdi kapu előtt járatta a labdát az ETO, de rengeteg helyzetet elpuskázott, azonban így is biztosan győzött.


Kis János szakmai tanácsadó: – Borzalmas első félidőt egy sokkal koncentráltabb második követett, ugyanakkor a folytatásban sokkal több kell, ha meg szeretnénk nyerni a bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában