Helyi sport

2018.02.20. 14:00

Teremfoci - Tornagyőzelem a társnak ajánlva

Tizennegyedik alkalommal rendezte meg dr. Horváth Antal Mosonszolnokon a 40 év felettiekből álló csapatok teremlabdarúgó-tornáját.

kisalfold.hu

A 14 csapat közül Jánossomorja végzett az élen, meg- előzve az AFHK és a Kapuvár Öregfiúk gárdáját. A gólkirály Szakál Bálint (Úthenger), a legjobb játékos Zadravecz Attila (AFHK), a legjobb kapus Cser Szabolcs (Jánossomorja).


A jánossomorjai játékosok csapattársuknak, Hegedűs Bélának ajánlották a tornagyőzelmet. Hegedűs Béla tavaly vétlenül szenvedett súlyos motorbalesetet és most meghatódva köszönte meg mindenkinek a segítséget, akik közreműködtek a felépülésében.


Vasárnap az ötödik, 50 év felettieknek meghirdetett tornán az első helyet a győri Dinamó szerezte meg, Kalor, Hegyeshalom volt az élcsoportban a további sorrend. A gólkirály Gecse Antal (Hegyeshalom), a legjobb játékos Horváth Péter (Dinamó), a legjobb kapus Gaál Zoltán (Dinamó).


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában