Helyi sport

2018.01.29. 09:20

Teremfoci - Megismételték a tavalyi döntőt az Alcufer-kupán - fotók

A tavalyi győztes Lipót nyerte az idei Alcufer-kupa, Horváth Ferenc-emléktornát, amely a fináléban ezúttal is a Gyirmótot múlta felül.

kisalfold.hu

Szombat délelőtt az A és B csoport küzdelmeit rendezték. Előbbiben a címvédő Lipót és a megyei II. osztályú éllovas Koroncó volt nagyon határozott, meglepetésre a Nyúl kissé visszafogott teljesítményt nyújtott. A B jelű négyesben a fiataljaival érkező ETO FC a csoportelsőségig menetelt, mögötte a szintén fiatalokkal pályára lépő Pápa jutott a felsőházba. A C csoportban kissé nehezen lendült játékba a Gyirmót, amely végül azért magabiztosan hozta a kötelezőt s jutott tovább első helyen. Ebből a négyesből még a Csorna került a felsőházi rájátszásba.  A legnagyobb küzdelem a D csoportban alakult ki, ahonnan végül az NB III-as Pénzügyőr, valamint a Ménfőcsanak léphetett tovább a felsőházba, a másodosztályú Mosonmagyaróvár egy győzelemmel csoportjában csupán negyedik lett.


Tegnap a Lipót hibátlanul jutott el a döntőig, míg a Gyirmót egy győzelem és egy döntetlen után játszhatott az elsőségért.

 

Teremfoci - Megismételték a tavalyi döntőt az Alcufer-kupán


A bronztalálkozón a Koroncó 1–0-ra legyőzte NB III-as ellenfelét, míg a döntőben a Lipót fordított és 2–1-re nyert a Gyirmót ellen.


A torna végeredménye: 1. Lipót-Pékség, 2. Gyirmót FC Győr, 3. Koroncó, 4. Pénzügyőr,  5. Csorna,  6. WKW-ETO FC, 7. Ménfőcsanak, 8. Pápai Perutz, 9. Öttevény, 10. Gyirmót II, 11. Nyúl, 12. Gönyű, 13. Mosonmagyaróvár, 14.  Bágyogszovát, 15. DAC, 16. Kapuvár.


A  torna legjobb mezőnyjátékosa Bieder Gábor (Lipót), gólkirálya Zimonyi Dávid (Lipót), legjobb kapusa Barta Dániel (Koroncó), felfedezettje Gerencsér György (Gyirmót II), legjobb gyirmóti játékosa Farkas Zoltán lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában