Helyi sport

2018.01.03. 11:12

Teremfoci - Kezdődik a téli torna Sopronban

Az óév vége és az új év eleje a téli kupasorozatok időszakát jelenti a soproni csapatok számára. December közepén egynapos "villámtornán" döntött a tizenhat részt vevő csapat az Advent Kupáról.

kisalfold.hu

A Krasznai Ferenc-csarnokban megrendezett tornán a Deák Étterem együttese meggyőző teljesítménnyel utasította maga mögé a mezőnyt, így a döntőben „ősi" riválisát, az Erzsébet Kórház legénységét is. A zárómérkőzésen 4–0-ra nyertek Jakab Péterék, míg a 3. helyen a (tavalyi győztes) Brigád FC, a negyediken az FC Kunz Kickers gárdája végzett.


Az idei teremfociidény legnagyobb érdeklődéssel várt eseménye, a Sopron Városi Teremlabdarúgó Torna január 6-án kezdődik 28 együttes részvételével. Hét csoportban szállnak harcba a rangos Sopron Terembajnoka címért és az értékes serlegért. A kupákért (a végső sikerért) a felső ág 16 együttese vetélkedik (a hét csoport első két helyezettje, valamint a két legjobb csoportharmadik). A további tizenkét alakulat (az öt csoportharmadik és a hét -negyedik) az alsó ágon folytatja. A többhetes esemény szombaton a Muzsalyi Tóvendéglő–Deák Étterem találkozóval rajtol 9 órakor a Krasznai Ferenc-csarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában