Helyi sport

2018.01.26. 20:29

Már több mint 4 millió jegyet igényeltek a nyári oroszországi labdarúgó-világbajnokságra

A moszkvai hír szerint a belépők többségére orosz szurkolók jelentkeztek be, a külföldiek 45 százaléknyi belépőre tartanak igényt.

Már a 4 milliót is meghaladta a jegyigénylések száma a nyári oroszországi labdarúgó-világbajnokságra a TASZSZ pénteki beszámolója szerint.


Március 13-ig tart a második jegyértékesítési szakasz, amelyet december 5-én indítottak el, s a pillanatnyi helyzet szerint eddig 4 021 211 igénylés futott be a szervezőkhöz. A moszkvai hír szerint a belépők többségére orosz szurkolók jelentkeztek be, a külföldiek 45 százaléknyi belépőre tartanak igényt. Eddig a legtöbben Németországból, Argentínából és Mexikóból kérelmeztek jegyet.

    

A november végén zárult első fázisban 742 760 darab jegy talált gazdára. A második szakaszban csak a nyitótalálkozóra és a döntőre nem lehetett jegyet foglalni, viszont a csoportmeccsekre már a párosítás ismeretében jelentkezhettek a drukkerek.

    

A harmadik, utolsó értékesítési szakasz április 3-án indul, majd április 18-tól már közvetlenül, jegypénztáraknál árusítják ki a megmaradt belépőket.  

    

A futball-világbajnokságot június 14. és július 15. között rendezik 11 orosz város 12 stadionjában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában