Helyi sport

2017.01.16. 13:51

Női kosárlabda - Aleksandra Crvendakic plusz egy év Sopron

A fiatal, tehetséges kosárlabdázó, Aleksandra Crvendakic egy évvel meghosszabbította szerződését.

kisalfold.hu

Aleks három évvel ezelőtt érkezett Sopronba, mint az európai női kosárlabdázás egyik csiszolatlan gyémántja. Szorgalmas, kitartó munkával évről évre egyre több helyet követelt magának, lassan pedig elmondhatjuk, hogy az egyik alapemberünkké nőtte ki magát az Uniqa Sopronban - közölte a klub hétfőn.


[namelink name="Török Zoltán"] ügyvezető is a jövőt érintő építkezés egyik fontos pillanatának nevezte az újabb egy évre szóló kontraktus aláírását.


 "Aleksandra körül, hogy finoman fogalmazzak, zajlott az élet az elmúlt hetekben - kezdte gondolatait az ügyvezető. - Minden jó, ha jó a vége, szokták mondani. Nagyon örülök, hogy túl vagyunk azon a tárgyalássorozaton, amelynek eredményeképp további egy évvel hosszabbította meg szerződését velünk, az alig 20 éves játékos, aki negyedik szezonja kezdi Sopronban. Sohasem titkoltuk, hogy óriási nagy tehetségnek és saját nevelésnek tekintjük.


A hosszú távra aláírt [namelink name="Fegyverneky Zsófia"] és Turner Yvonne mellett nem kevesebb, mint hat feltörekvő fiatalt - Aleksandra Crvendakic, Weninger Virág, Dubei Debóra, Határ Bernadett, Böröndy Dominika, Czukor Dalma - tudhatunk a keretünkben a következő szezonban. Kijelenthetjük, hogy a ránk jellemző tudatos építkezés továbbra is töretlenül halad!"

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában