Legyetek jók, ha tudtok!

2024.01.31. 11:00

Vastaps a zenés játék premierjén Sopronban

Kirobbanó sikert hozott a Legyetek jók, ha tudtok zenés játék premierje a zsúfolásig megtelt Soproni Petőfi Színházban szombaton este. A közönség hosszú percekig felállva ünnepelte a stábot.

Kisalföld.hu

Hatalmas sikert aratott a Legyetek jók, ha tudtok produkció. Fotó: R. P.

A Legyetek jók, ha tudtok produkció a leghűségesebb városban nagyon gyorsan hódította meg a közönséget Eperjes Károly és a 24 fős gyermekcsapat főszereplésével. Az előadás után Kóczán Péter, a színházat működtető Pro Kultúra ügyvezetője köszöntötte a népes stábot. Kiemelte, hogy az 1980-as évek elején készült film a rendszerváltás idején, 1989-ben érkezett Magyarországra, és negyvenévnyi lejáratás, gúnyhadjárat, ideológiai harc után új istenélményt adott a magyarságnak. 

Kiss József, a Soproni Petőfi Színház igazgatója azzal kezdte rövid beszédét, hogy különös, emlékezetes előadás született, amelyen olyan gondolatok hangzottak el, amelyeket egész életünkben magunkkal vihetünk. 

Nagy Viktor rendező első köszönőszavai a szülőknek szóltak, akik segítették a gyermekeket, a produkciót is. 

– Nélkülük nem valósulhatott volna meg az előadás. A gyerekek a színházban megtanultak dolgozni, egymásra figyelni, csapatként működni. Remélem, hogy a közös munka az egész életükre hatással lesz majd – mondta. A rendező külön kiemelte az alkotógárda példaértékű munkáját. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában