Musical

2023.03.02. 10:43

Anyatigrisek a színpadon Észak-Komáromban

Március 10-én 19 órakor mutatják be Sue Fabisch Anyatigrisek című musicaljét az észak-komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központban.

kisalfold.hu

A főszerepben Király Lindát láthatja a közönség. A rendező Tallós Rita. Amy (Király Linda), a minden­órás kismama babaváró bulit rendez. Az eseményre hamarosan megérkezik Barbara (Szőlőskei Tímea), az érzelmileg túlfűtött főállású háziasszony, Brooke (Fekete Linda), a munkamániás, folyton stresszes ügyvédnő és Tina (Fehér Adrienn), az elvált, megfelelési kényszeres anyuka, hogy együtt lássák el jótanácsokkal a várandós házigazdát, akinek igencsak naiv elképzelései vannak az anyaságról. A három nőnek hála, már nem sokáig… Az előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy fekete öves anyuka vagy fiatal kismama a néző, a másfél órás zenés komédia garantáltan jobb kedvre deríti. Kell ennél több egy anyának? 

A díjnyertes dalszerző, Sue Fabisch darabja több mint tíz éve szórakoztatja külföldön a nézőket telt házzal. Japántól Ausztrálián és Nagy-Britannián át az USA-ig folyamatos sikert arat. Most Észak-Komáromba érkezik. 

Az előadásra jegyek kaphatók a központ pénztárában. Információ: mskskomarno.sk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában