Babá- mamás programok

2024.05.12. 07:01

Ötödik alkalommal is Győribaba Fesztivál - Hasznos tanácsos a szülőséghez - fotók

Idén közel negyven előadással várták a családokat a város egyik közkedvelt eseményén.

Dániel Viktória

- Az idén 5. alkalommal rendeztük meg a Győribaba fesztivált. A szuper babás mamás programokat összefoglaló, informatív hét a május 4-i Anyák napi forgataggal indult és a május 11-12-es hétvégén egy közel 40 előadásos Babakonferenciával és baba börzével zárul, melynek helyszíne a Forrás Waldorf Gimnázium Gyárvárosban - mondta el az esemény szervezője Hidvégi-Vas Éva.

- A börze és babakonferencia visszajelzései nagyon pozitívak, igaz nem mozgatunk meg tízezer fős tömegeket, de minden ellátogató család hiteles és hasznos információk tömkelegével térhet haza. Várandós, babás és kisgyermekes családok számára hiánypótló ez a kezdeményezés.

A börzén szombaton és vasárnap összesen több, mint 30 anyuka közel 100 méteren várja az érdeklődőket mindenféle új és használt portékával, köztük baba-, és gyermekruhával, fejlesztő játékokkal, cipőkkel és mindenféle babakelengyével. A babakonferencia összefoglal minden várandóssággal, szüléssel, gyermekágyas időszakkal és gyermekneveléssel kapcsolatos programot, fejlesztést és szolgáltatást. A családok információt kaphatnak akár a stresszkezelésről, az anyákat segítő coachingról, de részt vehetnek ingyenes baba jógán, kismama-, és baba masszázson illetve számos zenei fejlesztő foglalkozáson is.

Niki egy barátnőjét látogatta meg Győrben. Egy gyermeke már van és párjával tervezik a következőt. Elmondta nagyon sok hasznos előadás van, aminek köszönhetően a szülők tudatosabban nevelhetik gyermeküket. Különösen a stresszkezeléssel kapcsolatos tanácsokat találta nagyon hasznosnak.

Hidvégi-Vas Éva hozzátette vasárnap még szó lesz többek közt a gyermekek beszéd indításáról, az idegrendszeri fejlődés támogatásáról, részt vehetnek az érdeklődők komplex mozgásfejlesztésen, illetve délelőtt 2 interaktív gyermekműsoron is. Az ingyenes programokra szeretettel várnak mindenkit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában