Példamutató rendezvény

2024.03.23. 15:50

Hangszeres zenei versenyt hirdettek 6–20 év közötti SNI-s fiataloknak Győrújbaráton - fotó

Szombat délelőtt rendezték hagyományteremtő céllal az I. Országos Hangszeres Zenei Verseny, melyre célzottan sajátos nevelési igényű gyermekeket, fiatalokat vártak.

Kisalföld.hu

Fotó a résztvevőkről.

Huszonhat nevezés érkezett, többségében Győr-Moson-Sopronból, de Németországból is jött versenyző

A verseny célja, hogy azok a gyermekek, akik valamilyen okból kiemelt figyelmet igényelnek, megmutathassák tehetségüket, találkozhassanak, közösséget építsenek.

A Papák Mamák Csemeték Egyesület elsődlegesen az autizmussal élőket tamogatja, de Győrújbarát Község Önkormányzatával karöltve kibővítették ezt minden SNI-s gyermekre. Az esemény mellé állt Tarján Karolina, Varga Márta, Kozák Bence András zenetanárok, így professzionális zsűrivel indulhatott útjára az esemény.

Magas színvonalú előadásokat hallhattunk, melyekből kitűnt a kitartó felkészülés, a támogatás és a szeretet.

Fotó a résztvevőkről.

Orosz Panni, az egyesület elnöke, valamint Vass-Odor Melinda a győrújbaráti Timaffy László Művelődési Ház és Könyvtár kulturális csoportvezetője elmondták, hogy az elmúlt év több, kisebb sikeres projektje késztette őket egy nagyívű verseny megrendezésére. A közös célok, értékek összekovácsolták a szervezői csapatot, nem állnak meg itt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában