Se vonat, se pótlóbusz

2023.11.08. 12:00

Kimaradt vonatok - Hoppon maradtak a Győrbe utazók

Gyurina Zsolt

Kedden ismét kimaradt a Veszprémből 5:05-kor, Bakonyszentlászlóról 6:14-kor induló, Győrbe 7:13-kor érkező vonat. Helyette a MÁV a Veszprémből 5:30-kor induló Volánbusz járatot kínálta fel lehetőségként az utasoknak, míg a bakonyszentlászlóiaknak a 75 perccel később közlekedő, Győrbe 8:28-kor érkező vonatot, ám ezzel az iskolai kezdésre a tanulók nem érhetnek be, tájékoztatta lapunkat a Bakonyvasút Szövetség. 

A MÁV megkeresésünkre az alábbi tájékoztatást adta:

A Veszprémből Győrbe 5:05-kor induló vonat (39519) járműhiba miatt nem közlekedett. Pótlóbusz nem állt rendelkezésre, ezért az utasok a veszprémi vasútállomástól 5:35-kor induló menetrend szerinti 1710-es Volánbusz járattal tudtak utazni. A Volánbusz járatán elfogadták a vasúti jegyeket és bérleteket is. A busz nem érintette többek között Bakonyszentlászlót. Az utasok az onnan 7:29-kor induló vonattal (39557) utazhattak.

Az okozott kellemetlenségért, késésért az érintett utasaink elnézését kérjük!

Az utasaink kérésére a késésről (ide értve a késés miatti csatlakozás mulasztást is) és kimaradásról, valamint az azt okozó akadály tényéről és időtartamáról a MÁV-START igazolást állít ki. A vasúttársaság részéről szükséges igazolásokat a vasútállomás ügyeletes alkalmazottja, illetve a vonaton a jegyvizsgáló adja ki, és ezt a tényt feljegyzi az utas menetjegyére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában