Egységben az erő!

2023.10.03. 13:47

Önkénteseket várnak járdaépítéshez Harkán

Egyre aktívabb a közösségi élet Harkán, melyen felbuzdulva az önkormányzat a költségek nagymértékű csökkentése érdekében közösségi eseménnyé változtatnak két szükséges folyamatot.

Kisalföld.hu

Ehhez keresnek önkénteseket, akik október 14-én, 15-én, 21-én és 22-én részt tudnak venni a járdák megépítésében a Mázsaháznál és az új műfüves focipályánál.

A járdák építéséhez szükséges segédanyagokat, a térkövet, szegélykövet a harkai önkormányzat önerőből finanszírozza, a munkálatokhoz a szakmai vezetést Nagy István, a Harkai Alpokalja SE elnöke biztosítja. Mindezek mellett az önkénteseket vendégül látják hideg és meleg étellel, innivalóval. A munkaerőben, a gépekkel történő munkavégzésben számítanak a harkai lakók, vállalkozók közreműködésére.

Az önkénteseket két „csapatba” várják, akik a napközbeni ellátás biztosításához gulyást főznek, illetve akik a térkőalap-készítéshez, térkövezéshez és a földmunkához tudják felajánlani a segítségüket. A közösségi, önkéntes munkára jelentkezést megtalálják a harka.hu oldalon, vagy a [email protected] címre küldött e-mailben lehetséges. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában