Közös tudás, kapcsolatrendszer

2023.07.01. 09:23

Gyarapodik a vállalkozásokat összekötő klub Osliban

A Nyugati Kapu Klub e havi találkozójának témája a vidéki turizmus volt. A klub nyitott új tagok felvételére.

Vámos Annamária

Új tagot is köszöntöttek, a Modern Consulting Kft. képviseletében Németh Martin ügyvezető vehette át a klub oklevelét. Fotó: Németh Ferenc

Nem véletlen, hogy az Osli Tópark adott helyet a Nyugati Kapu Klub minapi találkozójának. A kerekasztal-beszélgetés témájául a vidéki és horgászturizmust, a falusi vendéglátást választották. 
Csapó Péter, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő–Rábaközi Térség elnöke köszöntőjében kifejtette: – A vidéki turizmus megállja a helyét a wellness-szállodák ajánlatai mellett. Az elnök üdvözölte körükben Osli polgármesterét, Fodor Józsefet, aki a tó történetéről beszélt a résztvevőknek. 

Az eszmecserén a térség kitörési pontjai között említették többek között a gyógyvizeiket, a vízi sportokat. Fontos szempontnak tekintették a tájegység kultúrájának megismertetését. 

A közel 30 tagot számláló klub legfőbb célja a kapcsolatépítés támogatása a helyi vállalkozások körében. Erdős Vilmos, a kamara térségi irodavezetője elmondta, hogy idén tematikus programot indítottak, havonta új témát járnak körbe, a közösség tagjai bemutathatják a szolgáltatásaikat. 

Erdős Vilmos elmondta: – Várjuk új tagok jelentkezését. Amit a Nyugati Kapu Klub nyújt, az a közös tudás, amiből táplálkozhatunk, a kapcsolatrendszer, amiből építkezhetünk, a céglátogatásokon pedig tapasztalhatunk. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában