Függőségek kezelése

2023.05.17. 12:14

Szakmai napot rendeztek a szenvedélybetegségekről Győrben

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Színes Fogadó Tér Szenvedélybetegek Integrált Intézménye hiánypótló szakmai napot tartott szerdán a győri városháza dísztermében. Az I. Addiktológiai Szakmai Nap a szociális szervezetek, szakemberek, szenvedélybeteg hozzátartozók és felépülő szenvedélybetegek számára adott hasznos információkat.

kisalfold.hu

Fotó: Huszár Gábor

Délelőtt dr. Győrffy Dóra PAEOK pszichiáter főorvos, Tóth Réka Szigetvári Kórház Addiktológiai Rehabilitációs Osztály klinikai szakpszichológus, Erdős Eszter MRE KIMM Drogterápiás Otthona Ráckeresztúr intézményvezető református lelkész, Zoli és Gabesz felépülők, Frankó András MMSZ Egyesület Fogadó Pszichoszociális Szolgálat intézményvezető és Bajzáth Sándor addiktológiai konzultáns, tapasztalati segítő előadásait hallgathatták meg a részvevők.

Délután négy párhuzamosan zajló interaktív workshop keretében a résztvevők bepillantást nyerhetnek önsegítő sortársi közösségek életébe majd beszélgethetnek a felépülőkkel vagy szakembereket kérdezhetnek a szenvedélybetegség betegség alapú megközelítéséről, illetve szenvedélybeteg hozzátartozójaként felnövekedett gyermekekkel végzett Apa, Anya, Pia! csoport működéséről. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában