Nincs gazdája

2023.05.05. 10:45

Súrolóportól a kerékpárig - Talált tárgyakra lehet licitálni Győrben

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

Hirdetményben tették közzé azoknak a talált tárgyaknak a listáját, amelyeknek tulajdonosa a leadásától számított 3 hónap alatt nem jelentkezett, a megtaláló pedig azt jelezte, hogy nem tart igényt rá.

Az árverést június 8-án rendezik meg az Árpád út 36. szám alatti mélygarázsban. Itt lehet majd megtekinteni a tárgyakat fél órával a licit kezdete előtt. A nyertes licitálónak helyben, készpénzben kell kifizetnie a tárgy ellenértékét.

A város weboldalán hosszú listát tettek közzé ezekről a talált tárgyakról. Sok olyan akad köztük, amelyeket könnyű elveszíteni. Telefontöltők, USB-kábelek, pénztárcák indítják a sort, de találunk táskákat, pulóvereket, fél pár fülbevalót is a listán. A becsületes megtalálók adtak le szemüvegeket, napszemüvegeket, telefonokat, de találtak asztali órát, aranyláncokat is.

Meglepő tételek is szerepelnek a licitre kínált tárgyak között: ilyen például egy "bronznak látszó Buddha szobor", de talán mind közül a legfurcsább a 74-es sorszám alatt szereplő "Bingo" 500 grammos súrolópor.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában