Fiatalítás a cél

2023.05.31. 12:41

Jótékonysági Lions-Party és tisztújítás a Lions Club Sopronnál

Rendhagyó helyszínen, a soproni Búgócsigában tartja idei tisztújítását a Lions Club Sopron.

kisalfold.hu

- Fiatalítani szeretnének, ezért a hagyományos bál helyett a huszonévesek körében is népszerű szórakozóhelyen, a Búgócsigában tartjuk az idei tisztújításunkat. Remélem az ifjabbik korosztályból is mind többen kedvet kapnak csatlakozni hozzánk - invitált a részvételre a jótékonysági szervezet soros elnöke, Vörös Ákos.

A program 15 órától kosárlabda büntető és 3-pontos dobóversennyel indul, 18 órától pedig a HofferSuli zenekarai zenélnek. A Lions Club Sopron hivatalos műsora 19 órakor kezdődik, melyre vendégként az USA magyarországi nagykövetségének kulturális attaséja, Shawn A. Kobb érkezik.

A rendezvényen 20 órától a Partyzona Showband biztosítja a talpalávalót, 23 órától pedig retró DJ lesz és tánc. A délután és az est folyamán étel és italkínálat várja a vendégeket. Támogatói jegyek 3.000 és 5.000 forintos áron válthatók a Lions Club tagjainál, a Búgócsigában és a Volt Caféban. 

Az est védnöke prof. dr. Fábián Attila, a Soproni Egyetem rektora, háziasszony Huszár Judit. A programra mindenkit várnak a Lions Club Sopron tagjai, köztük Vörös Ákos (soros elnök), Czingráber József (soros alelnök), Bors Dániel (titkár), Bunyevácz Róbert (Kincstárnok), valamint Freiler László (krónikás).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában