Vádemelés

2024.03.19. 10:56

Közel milliós kárt okozott a nő - Egy tucatszor lopott termékeket a tatai üzletből a tolvaj

Folytatólagosan, nagyobb értékre elkövetett lopás bűntette miatt emelt vádat a Tatai Járási Ügyészség azzal a nővel szemben, aki közel milliós értékben tulajdonított el különböző termékeket ugyanabból  a tatai üzletből.

Kisalföld.hu

A vádirat szerint a nő 2022. augusztus 12-én kétszer, augusztus 21-én, majd augusztus 24-től 31-ig minden nap lopott. Majd visszatért az üzletbe szeptember 20-án és 28-án is a tatai áruházba. A bűncselekményeket úgy követte el, hogy a táskájába pakolta, majd fizetés nélkül távozott. Két esetben az eladónő észlelte a cselekményt, egyszer vissza is vette a termékeket a tolvajtól. Második esetben a nő után ment, a tolvaj azonban megijedt és az ajtóban eldobta a termékeket. Az elkövetési érték összesen 953.715 forintra rúgott amelyből 91.966 forint térült meg. 

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatai Járásbíróság a nővel szemben felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki, valamint kötelezze a sértett kárának megtérítésére.  

A nőről felvétel is készült lopás közben, amit itt nézhetnek meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában