Kék hírek

2024.02.07. 07:40

Powerbankot tett zsebre a komáromi áruházban, a biztonsági őr kapta el az elkövetőt

A Komáromi Járási Ügyészség a lopás vétsége miatt emelt vádat egy többszörösen büntetett férfival szemben, indítványozták a vádlott elzárását.

Kisalföld.hu

A vádirat szerint a férfi tavaly május 24-én a komáromi áruházból ellopott egy 8.990 forint értékű powerbankot. A készülékről a kemény áruvédelmi eszközt és a csomagolást is letépte. A sérült dobozt a műszaki osztály egyik polca alá, a powerbankot a nadrágja jobb zsebébe rejtette.

Az elkövető ezután az önkiszolgáló pénztáraknál sietve távozott az áruházból. Az üzlet biztonsági őrének gyanús lett a férfi a viselkedése miatt, ezért rögtön ellenőrizte a kamerafelvételeket. Észrevette a bűncselekmény elkövetését, és haladéktalanul értesítette a rendőrséget. A kiérkező járőrök 20.34-kor, az üzlet közelében ellenőrzés alá vonták a tolvajt. A férfi nadrágjának zsebében megtalálták a lopott tárgyat. A lopással kapcsolatos felvétel megtekinthető a weboldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában