Egy ex miatt

2024.02.06. 13:52

Büntetőfékezés és koccanás lett a csajos buli vége Győrben - videó

Büntetőfékezés - A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy középkorú nővel szemben, aki egy hétvégi éjszakán büntetőfékezett a mögötte haladó előtt.

Kisalföld.hu

A vádirat szerint a hölgy két barátnőjével szórakozott tavaly novemberben egy győri szórakozóhelyen. Innen a hajnali órákban autóval indultak haza, mikor észrevették, hogy mögöttük haladó autóban az egyik nő volt élettársa ül. Büntetőfékezés volt a büntetés.

Büntetőfékezés
A büntetőfékezés miatt emelt vádat az ügyészség

A vádlott úgy ítélete meg, hogy a férfi követi őket, ezért többször hirtelen, ok nélkül fékezgetni kezdett, pedig a hajnali órákban nagyon gyér volt a forgalom a városban. A mögöttük haladó férfinak intenzíven, állóra kellett fékeznie járművét, míg végül nem is tudott megállni és nekiütközött annak az autónak amiben a hölgyek utaztak. Szerencsére személyi sérülés nem történt.

Az ügyészség a terheltet közúti veszélyeztetés elkövetésével vádolja. Akár három év szabadságvesztés is kiszabható ellene. A vádhatóság indítványozta, hogy a női sofőrt határozott időre tiltsák el a járművezetéstől. Az érdemi döntést az ügyben várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

A mellékelt, sértett által készített felvételén láthatóak, a fékezések és az ütközés is.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában