Krimi

2023.12.12. 10:40

Hangszórót akart lopni Komáromban, de nem vált be a csel

A Komáromi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat egy férfival szemben. A Komáromi Járásbíróság egy évre próbára bocsátást szabott ki a vádlottra, és pártfogói felügyeletet is elrendelt a büntetlen férfi mellé.

Kisalföld.hu

A vádirat szerint tavaly október 6-án az egyik komáromi áruházban a műszaki osztályon az elkövető magához vett egy 4.790,- forint értékű hangszórót. Miután a kosarába tette a próbafülkékhez ment. Bevitt magával egy nadrágot is, hogy alibit biztosítson magának, miért is ment az öltözőkhöz. Amikor senki sem látta, a hangszóró csomagolását széttépte, így kiiktatta az áruvédelmi eszközt, már nem akadályozta semmi, hogy a terméket eltulajdonítsa.

A dobozból kivett hangszórót a nadrágja zsebébe rejtette. A csomagolást pedig a próbafülkébe vitt alsónemű be dugta. Ezután az önkiszolgáló pénztárak felé indult, ahol kifizette a többi terméket. Azt remélte, hogy ezzel a csellel, zsebébe rejtve el tudja lopni az eszközt, de a kasszasor elhagyása után a biztonsági őr megállította. Az átkutatás után a vádlottnál megtalálták a hangszórót.

A cselekményről a videó felvétel is készül, amit ITT>> tekinthetnek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában