Súlyos baleset

2023.11.16. 08:54

Mentőhelikopter érkezett az M1-esre - Kamion és kisteherautó ütközött Börcs térségében - térkép

Összeütközött egy kamion és egy utánfutót vontató kisteherautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 133-as és 134-es kilométer közötti szakaszon, Börcs külterületén. A Kisalföld információja szerint a sérültekhez mentőhelikoptert is riasztottak.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: Kisalföld-archívum

11.29 - A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszán egy sávon haladhat a forgalom - közölte a rendőrség

Bővebb részleteket ide kattintva olvashatnak.

8.52 - Lezárták a Budapest felé vezető oldalt Börcs külterületén

Összeütközött egy kamion és egy utánfutót vontató kisteherautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 133-as és 134-es kilométer közötti szakaszon, Börcs külterületén. A balesetnek egy személyautó is részese volt. A kisteherautóba egy ember beszorult, őt a győri és a lébényi hivatásos tűzoltók emelték ki a járműből és adták át a mentőknek. A helyszínre mentőhelikopter érkezett. Az autópálya érintett szakaszán teljes szélességében lezárták a Budapest felé vezető oldalt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában