Keresik a tulajdonosokat

2023.11.15. 09:55

Hazakerülhetnek a Sopronból ellopott bicajok

Kisalföld.hu

Forrás: police.hu

A Soproni Rendőrkapitányság eljárást folytat két férfival szemben, akik 2023. szeptember 1-jén 1 óra és 1 óra 40 óra perc közötti időben Sopronban,  az Arany János utcai áruház bejáratával szemben lévő kerékpár tárolóból eltulajdonítottak két darab - ez idáig ismeretlen sértettek tulajdonát képező - női kerékpárt.  

A feltételezett elkövetőket a rendőrök elfogták, és velük szemben lopás bűntette miatt 08050/1141/2023. bűnügyi számon indítottak eljárást - tette közzé weboldalán a rendőrség

A soproni nyomozók keresik a két férfitól lefoglalt, képeken látható Venssini Rosemary típusú és Galaxy Kormorán típusú női kerékpárok tulajdonosait.

Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a kerékpárokat felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában