Tűz

2023.10.25. 20:27

Teljes terjedelmében égett egy 100 négyzetméteres épület Nyárligeten - Frissítve: egy gázpalack is felrobbant

Öt településről érkeztek tűzoltók a lángok oltására

Kisalföld.hu

20:50 - Eloltották a lángokat

Az egységek eloltották a lángokat Nyárligeten, a Rákóczi utcában. A tűz egy nagyjából száz négyzetméteres, garázsként szolgáló melléképületben keletkezett, ahol teljesen kiégett két gépjármű. A helyszínre riasztott kapuvári, sopronkövesdi hivatásos, valamint sarródi, fertőszentmiklósi és petőházai önkéntes tűzoltók öt vízsugárral fojtották el a lángokat. 

Az egységek kiérkezése előtt egy gázpalack felrobbant a létesítményben, egy propánbutángáz-palackot és egy szén-dioxid-palackot pedig a rajok kihoztak, és folyamatosan hűtik. A tűzoltók megkezdték az utómunkálatokat - tájékozatott az esetről a katasztrófavédelem.

Korábban írtuk:

Kigyulladt egy lakóházi melléképület Nyárligeten, a Rákóczi utcában. A nagyjából száz négyzetméteres építmény teljes terjedelmében ég. A helyszínre riasztott kapuvári, sopronkövesdi hivatásos, valamint sarródi, fertőszentmiklósi és petőházai önkéntes tűzoltók öt vízsugárral oltják a tüzet - közölte a katasztrófavédelem.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában