Kék hírek

2023.09.13. 09:29

11 éves kislányt molesztált egy francia férfi részegen a fesztiválon - súlyosbítaná az ítéletet a győri ügyészség

A Győri Fellebbviteli Főügyészség a büntetése súlyosítását indítványozta annak a férfinak, aki szexuálisan zaklatott egy gyermeket még 2018-ban a Sziget fesztiválon.

Kisalföld.hu

A vád szerint a francia férfi egy hazai zenei fesztiválra érkezett a fővárosba. A tizenegy éves sértett és a családja is részt vett rajta. 2018. augusztus 11-én éjjel a kislány a szülei melletti sátorban egyedül aludt, amikor az ittas férfi a sátor cipzárját lehúzta és bemászott. Ezt követően az alvó gyermeket testszerte simogatni kezdte, benyúlt a pólója alá ás az alsóneműjét is megpróbálta lehúzni. A lány erre felriadt és kérte a külföldi férfit, hogy hagyja el a sátrat. A francia fesztiválozó ezután egy másik sátorba is bemászott, de közben a lány szüleinek értesítése alapján a biztonsági őrök elfogták.

A Fővárosi Törvényszék a férfit védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 2 év börtönbüntetésre, 1.600.000 forint pénzbüntetésre ítélte, a szabadságvesztés végrehajtását 5 év próbaidőre felfüggesztette.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a vádlottal szemben hosszabb tartamú és végrehajtandó börtönbüntetést, valamint kiutasítást és magasabb összegű pénzbüntetést kell kiszabni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában