Gyorsan lebuktak!

2023.07.17. 11:33

Sikeresen megtalálták a soproni rendőrök az áruházi tolvajokat

Rövid idő alatt sikeresen azonosították valamint elszámoltatták a soproni rendőrök az áruházból lopókat.

Kisalföld.hu

Fotó: stock.adobe.com

Az első esetben egy soproni lakos június 30-án tett bejelentést a Soproni Rendőrkapitányságon, mivel egy áruház önkiszolgáló kasszájánál felejtett mobiltelefonját valaki ellopta. Kisebb értékre elkövetett lopás miatt büntetőeljárás indult a Soproni Rendőrkapitányságon.

A második esetben egy elektronikai cikkeket árusító soproni áruház tett feljelentést július 11-én ismeretlen tettesek ellen, akik az áruvédelmi eszköz eltávolítása után elloptak egy fülhallgatót, melynek értéke 30 000 forint volt. A rendőrség szabálysértési értékre elkövetett dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétsége miatt indított eljárást.

A Soproni Rendőrkapitányság bűnügyi és közrendvédelmi osztálya gyorsan és szakszerűen reagált az esetekre, és sikerült azonosítaniuk a tetteseket, akiket ezután előállítottak. A gyanúsítottak - a mobilt eltulajdonító 45 éves soproni férfi, valamint a fülhallgatóval távozó 22 éves fertőrákosi férfi és 31 éves társa - beismerő vallomást tettek a kihallgatásuk során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában