Ön látta az esetet?

2023.07.29. 20:25

Ilyen száguldozásról sem hallottunk még - A Bezerédj kastély melletti park futópályáján rongyolt át egy autós Ménfőcsanakon

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett 2023. július 22-én  3 óra 20 perc körül Győrben, a Győri úton, a Kisdobos utca felől a Koroncói út irányába.

Kisalföld.hu

Haladása során a Bezerédj kastély mellett nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett, jobbra az autóbusz megállóba sodródott, majd a kastély parkjánál keresztülhajtott a futópályán. A baleset következtében a parkban található futópálya felülete megrongálódott. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt - közölte a rendőrség.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában