Ütős ébresztő Gyárvárosban

2023.05.04. 12:12

Lövések Győrben - Volt engedélye a pisztolyra az Ipar utcai lövöldözőnek

Szerencsére senki nem volt a közelben.

kisalfold.hu

Szerdán kora reggel több olvasónk érdeklődött, hogy az Ipar utcán miért állhattak rendőrautók és a TEK járművei. A helyszínre érve mi már semmit nem találtunk, a mentő szolgálat érdeklődésünkre elmondta az esettel kapcsolatban nem volt rájuk szükség - írtuk cikkünkben.

A rendőrségtől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy egy 57 éves férfit vettek őrizetbe a lakásában.

– Hajnalban állampolgári bejelentés érkezett a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjához, miszerint Győrben az Ipar utcában lövésre emlékeztető hangokat hallottak. Garázdaság miatt indítottak büntetőeljárást a férfi ellen. – írták akkor. 

További érdeklődésünkre a körülményekről és a gyanúsított lehetséges motivációjáról a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr főkapitányság sajtó osztálya elmondta:

A gyanúsított 2 óra 40 perc körül Győrben, az Ipar utca egyik lépcsőházában a viselési engedéllyel tartott gáz- és riasztófegyveréből több lövést adott le. A helyszín közelében senki nem tartózkodott, az eset során személyi sérülés nem történt. A férfit a Terrorelhárítási Központ munkatársai rövid időn belül lakásában elfogták. 

Mivel a fegyverre engedélye volt, így valószínűleg büntetlen előéletű a gyanúsított. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában