Ismeretlen károkozók

2023.03.13. 19:14

Parkoló autókat törtek ismeretlen autósok Győrben, aztán leléptek

A győri rendőrség több ismeretlen autóst is keres.

kisalfold.hu/police.hu

Fotónk illusztráció - pixabay.com

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett március 10-én 12 óra 10 perc körüli időben Győrben, a Szauter Ferenc utca 3. szám előtti parkolóban. Hátramenete során nekiütközött egy ott parkoló Opel típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt - közölte a rendőrség sajtóosztálya.

Március 9-én 20 óra 30 perc és március 10-én 8 óra 30 perc közötti időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett  Győrben, a Szigethy Attila út 60. szám mögötti parkolóban. A szervízútra merőlegesen kialakított várakozóhelyre történő beállása során nekiütközött a mellette korábban leparkolt Seat Cordoba típusú személygépkocsi bal elejének. Az ismeretlen okozó a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjárművel közlekedett március 7-én 14 óra és március 10-én 10 óra 45 perc közötti időben Győrben, a Zechmeister utcai parkolóban, a bejárat felől a rakpart irányába. Közlekedése során nekiütközött az első szervízút bejáratánál korábban leparkolt Honda Civic típusú személygépkocsinak. Az ismeretlen, balesetet okozó személy a helyszínről megállás, valamint adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában