Jelentkezzen, aki látta!

2023.03.02. 10:59

Karambolozott, majd elhajtott egy sofőr Győrben a Bisinger felüljáró alatt - Keresi a rendőrség

kisalfold.hu

Ismeretlen sofőr közlekedett ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően BMW típusú személygépkocsival február 23-án 18 óra 16 perckor Győrben, a Mártírok útja felől a Fehérvári út irányába, a Bisinger felüljáró alatt található szervízúton. Haladása során az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget a Fehérvári úton közlekedő Seat típusú személygépkocsi részére, amelynek nekiütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban anyagi kár keletkezett.

Az esetet követően az ismeretlen gépkocsivezető a helyszínről adatai hátra hagyása nélkül elhajtott - közölte a rendőrség.

A fenti baleset körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában