Bűnügy

2023.01.18. 20:20

Lezárt rendőrségi akta - Győrben elveszített bankkártyával fizetett egy nő

A nő először benzinkúton fizetett, majd a dohányboltban is a bankkártyával rendezte a számlát.

kisalfold.hu/police.hu

Kétszer is fizetett az 53 éves nő a bankkártyával - Fotó: illusztráció - pixabay.com

Egy 50 éves férfi 2022. augusztus 5-én tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy Győrben a Királyszéki úton lévő bevásárlóközpontnál – miközben autójába pakolt vásárlása után – elhagyta a bankkártyáját, amivel az elvesztés után valaki több alkalommal vásárolt. Mire a kártyát a sértett letiltatta, már több tízezer forint kára keletkezett - közölte az eset leírásában a rendőrség.

Az eljárás során a Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 53 éves nőt, akit információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A győri nő a bűncselekmény elkövetését elismerte, kihallgatásakor elmondta, hogy ő találta meg a parkolóban a bankkártyát, amellyel először a benzinkúton fizetett, majd a dohányboltban is ezzel rendezte a számlát.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában