Rendőrségi felhívás

2022.12.29. 15:11

Törött a tükör és a bal hátsó Győrben, a károkozók elhajtottak

kisalfold.hu/police.hu

Tükröt tört az autós Győrben

December 17-én 12 óra és 13 óra közötti időben, Győrben, a Dunasoron 11. szám előtt a Barackos utca felől az Alpesi utca irányába ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során feltehetően figyelmetlenség miatt az ott parkoló Mercedes típusú gépjármű bal visszapillantó tükrének neki ütközött. A balesetet követően az ismereten személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

Autónak ütközött, majd elhajtott
December 18-án 18 óra és december 19-én 8 óra közötti időben, Győrben, az Ifjúság körút 66. szám előtt a Tihanyi Árpád út felől a Földes Gábor utca irányba ismeretlen személy közlekedett személygépkocsijával. Haladása során – feltehetően nem megfelelően megválasztott sebesség miatt - az ott parkoló Opel személygépkocsi bal hátsó oldalának neki ütközött. A balesetet követően az ismeretlen személy adatai hátra hagyása nélkül a helyszínt elhagyta, személyi sérülés nem, azonban anyagi kár keletkezett - tudatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Győr Szövetség utca 17. szám alatt vagy az 520-092 illetve a 520-094-es telefonszámon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában