Prostikból nyerészkedett

2022.12.07. 15:52

Elítélte a győri bíróság azt a férfit, aki éveken át használt ki nőket

kisalfold.hu

A Győri Ítélőtábla 3 év fegyházbüntetésre súlyosbította annak a férfinak a büntetését, aki rávette a barátnőjét, hogy más férfiakkal szexuális cselekményt végezzen. 

A jogerős ítélet szerint a férfi hamis közös jövőkép ígéretével rábeszélt egy fiatal lányt arra, hogy Ausztriában, majd Svájcban különböző bárokban prostitúciós tevékenységet folytasson. A lány az ebből származó jövedelmének nagy részét a férfinak adta át. Egy idő után közölte, hogy abba akarja hagyni, a férfi ezért bántalmazta, megfenyegette. 

A lány 2014-ben feljelentést tett Magyarországon. A vádlott, hogy a külföldről érkező nagy összegű utalások eredetét leplezze, rávette a családtagjait (édesanyját és testvéreit), hogy a külföldről nevükre utalt pénzt felvegyék és neki adják. A férfi 2009 és 2014 között 12 millió forintnak megfelelő svájci frankhoz jutott hozzá. 

2010 és 2016 között három, Svájcban prostituáltként dolgozó nővel volt kapcsolatban, akiktől 5 millió forintnak megfelelő svájci frankot kapott. 
A Székesfehérvári Törvényszék emberkereskedelem, többrendbeli, felbujtóként elkövetett pénzmosás és kitartottság bűntette miatt 2 év börtönbüntetésre ítélte, 5 évre felfüggesztve. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában