Bűnügy

2022.12.27. 17:40

A kasszasorig jutott a bolti szarka egy komáromi drogériában - videó

Forrás: Ügyészség

A lopás vétsége miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádirata alapján a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 1 év, végrehajtásában 2 évre felfüggesztett fogházbüntetést szabott ki azzal a nővel szemben, aki drogériából lopott, tettét biztonsági kamera rögzítette.

A büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette.

A vádirat szerint a nő április 14-én lopási szándékkal ment be a komáromi üzletbe.  A kozmetikai termékek részlegénél magához vett egy szempillaspirált és egy sminkecsetet, és az azokon lévő áruvédelmi eszközt lekaparta, majd a termékeket a táskájába rejtette. A nő ezután magához vett egy fogfehérítőt is, amelyet ugyancsak a táskájába tett, majd a pénztárak felé indult.

 A tolvajt a kasszasor elhagyását követően az üzletvezető feltartóztatta, nála a lopott termékeket fellelte, ezzel az összesen 11.147 forintos lopási kár megtérült.

 A nő büntetett előéletű, őt a bíróság 2022. április 2-án jogerőssé vált büntetővégzéssel lopás vétsége miatt 280 óra közérdekű munka büntetésre ítélte.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában