Baleset

2022.10.27. 06:34

Felborult egy autó az M85-ösön, Ikrénynél - Egy ember meghalt, hárman súlyosan megsérültek - fotók

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor

12.30 - "A helyszínre több mentőautót is riasztottunk, ahonnan 2 fiatal férfit könnyebb és 1 fiatal férfit súlyos sérüléseket szállítottak bajtársaim a területileg illetékes kórházba. Sajnos  1 középkorú férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette" - tájékoztatta portálunkat az Országos Mentőszolgálat.

7.59 - A forgalmat félpályán megindították, a torlódás továbbra is jelentős, körülbelül 2 km-es.

7.30 - Hatalmas a torlódás Győr felé, a kocsisor lépésben halad. A 2-es km-nél a pályát lezárták, a forgalmat megállították. Kerülni a pályával párhuzamos 85-ös főúton lehet.

 

Korábban - A rendőrség közleménye szerint az M85-ös autóút Győr és Ikrény közötti szakaszán egy személygépkocsi felborult csütörtökön hajnalban.

A balesetben egy személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, hárman pedig súlyos sérüléseket szenvedtek. A forgalmat eltereli a rendőrség.

A kocsiban feltehetően illegális migránsok utaztak.

Korábban - Tetejére borult egy személyautó az M85-ös autóút 1-es és 2-es kilométere között, a Csorna felé vezető oldalon, Ikrény térségében csütörtök hajnalban - közölte a katasztrófavédelem. A baleset következtében több ember kizuhant a járműből. Az esethez a győri hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentést. A helyszínre mentők is érkeztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában