Lezárt akta

2022.02.21. 08:03

Ittasan döntött ki táblát, kerítést és még egy ház falának is nekicsapódott terepjárójával a 27 éves fiatalember Gönyűn - galéria

A Győri Rendőrkapitányság befejezte az ittas járművezetővel szemben indított eljárás vizsgálatát.

Fotók: Police.hu.

Egy 27 éves férfi 2021. december 3-án 0 óra 3 perckor Gönyűn, a Bajcsy-Zsilinszky utcában, Győrszentiván felől Komárom irányába közlekedett személygépkocsijával. Haladása során - feltehetően ittassága miatt - a járműve sebességét nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért a főúton megcsúszott. Emiatt nekiütközött egy közúti jelzőtáblának, onnan tovább sodródva egy ingatlan falának, és egy betonkerítésének is nekicsapódott. A balesetben a sofőr megsérült, és a rongálással jelentős kárt okozott. A helyszínre érkező rendőrök a gépjárművezetővel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott.

 

A tatabányai férfival szemben büntetőeljárás indult járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozás során kirendelt igazságügyi vegyész szakértő megállapította, hogy a férfi alkohol befolyásoltság alatt vezette a járművet. A 27 éves fiatalember a gyanúsított kihallgatásakor elismerte a bűncselekmény elkövetését. A Győri Rendőrkapitányság az ügy vizsgálata során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban a Győri Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában