12 évet is kaphatnak

2022.01.10. 12:35

Gyönyörök helyett verést kapott a pénzéért egy férfi Győrben

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés kísérlete, zsarolás és kitartottság bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot három elkövetővel, egy nővel és két férfival szemben.

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

Tavaly nyáron regisztrált egy nő egy internetes oldalra, hogy azon hirdesse szexuális szolgáltatásait. Kuncsaftjait egy győri lakásban fogata. Erről tudott az élettársa és a testvére is, akik az így megkeresett pénzből is kaptak. Nyáron egy sárbogárdi férfi fizetett a nőnek 15 ezer forintot, de a légyottra nem került sor, mert mert a nő a vendégén sörszagot érzett. A férfit a nő élettásra és testvére - akik a konyhában voltak - el akarták küldeni anélkül, hogy a pénzét visszadták volna. A férfi viszont nem akart elmenni a pénze nélkül, ezért a nő élettársa pofonvágta, testvére pedig azt mondta neki, hogy hozza a baseball ütőt. A nő egy baltanyelet adott a bátyjának, aki azzal többször megütötte a férfit, aki végül vérző fejjel menekült el a lakásból. A férfinak az ütések miatt az alkarján zúzódás keletkezett és betört a homlokcsontja - derül ki a Győr-Moson-Sopron megyei Főügyészség közleményéből.

 

A koponyacsont törése súlyos sérülésnek minősül, emellett a bántalmazás jellege alkalmas volt arra, hogy életveszélyes sérülést okozzon. 

A vádiratban rögzített bűncselekmények miatt a halmazati szabályokra tekintettel 12 év szabadságvesztés is kiszabható - olvasható a közleményben.

 

A nyomozást a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai végezték, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Törvényszék fogja meghozni az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában