Gyertya okozhatta a tüzet

2021.12.19. 14:27

Tűz volt a magyarok kedvelt ausztriai bevásárlóközpontjában Parndorfban

Feltételezések szerint egy adventi koszorún felejtett gyertya okozott tüzet egy pándorfalui (Parndorf) bevásárlóközpont éttermében. A balesetben senki sem sérült meg.

kisalfold.hu

Fotó: Nezsideri (Neusiedl am See) tűzoltóság facebook oldala

Egy pándorfalui bevásárlóközpontban szombatról vasárnapra virradó éjszaka bejelzett az egyik étterem a tűzjelzője. A tűzoltóság 0.45 körül kapta a riasztást - írta a burgenland.orf.at.

A feltételezések szerint emberek is tartózkodtak az épületben, így a tűzoltók betörték a bejárati ajtót. Kicsit később kiderült, hogy senki sincs veszélyben. Az erős füstképződés miatt az oltási munkákat csak légzőmaszkban lehetett elvégezni. A tüzet gyorsan megfékezték, és a további terjedést megakadályozták.

 

A tűz okát vasárnap reggel hivatalosan nem állapították meg. A tűzoltóság szerint azonban egy adventi koszorún felejtett gyertya váltotta ki a tüzet. Az eset során senki sem sérült meg. Az okozott anyagi kár mértéke nem ismert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában