Baleset

2021.06.03. 15:45

Két autó és egy kamion ütközött az M85-ösön Nagylózsnál – fotók

A baleset helyszínén ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

kisalfold.hu

Fotó: Máthé Daniella

Befejeződött a műszaki mentés és a szemle az M85-ös számú autóút 65. kilométerszelvényében, Nagylózs térségében, ahol korábban közúti közlekedési baleset történt. Az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

Korábban

Két gépkocsi és egy kamion szenvedett balesetet az M85-ös autóút Sopron felé vezető oldalán, a 65-ös kilométernél Nagylózs térségében. Az esethez a sopronkövesdi hivatásos, valamint a hegykői és a fertőszentmiklósi önkéntes tűzoltókat is riasztották akik áramtalanították a járműveket. A balesetben három személy is megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

A rendőrség az adott útszakaszt a szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta, amelynek következtében torlódás alakult ki. A rendőrök a baleset közelében haladó személygépkocsikat az M85-ös autóút 60. kilométerszelvényben (Fertőszentmiklós lehajtó) a 85-ös számú főút irányába terelik.

 

Helyszínen járt kollégánk információink szerint egy idős pár forgalommal szemben közlekedett, mikor frontálisan ütközött egy autóval, ami után mindkét jármű egy kamionnak csapódott. Úgy tudjuk, teljes pályazár miatt terelni fogják a forgalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában