Baleset

2021.01.28. 20:39

Hatalmas baleset az M85-ösön – Hat autó ütközött Ikrény és Rábapatona között – fotók

A baleset a Csorna felé vezető oldalon történt.

kisalfold.hu/police.hu

Fotó: Nagy Gábor

Fotó: NAGYGABOR

Péntek 0.30 – Mint arról korábban beszámoltunk, az M85-ös számú gyorsforgalmi úton közúti közlekedési baleset történt január 28-án 19 óra 40 perc körül. Az egyenruhások a baleset helyszínelését és a műszaki mentést befejezték, a gyorsforgalmi út január 29-én 0 óra 5 perctől újra teljes szélességében járható – közölte a rendőrség.

Korábban – Hat gépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan okból az M85-ös Csorna felé vezető oldalán, Ikrény és Rábapatona között. Győrből, Csornáról hivatásosok, Börcsről és Koroncóról önkéntes tűzoltók vonultak a balesethez, ahonnan egy sérültet szállítottak kórházba. Az útszakasz mind a négy sávját lezárták, a forgalmat mindkét irányból a 85-ös főútra terelték.

 

A helyszíni információk szerint egy román felségjelű kisbusz megállt az autóút közepén, amit sofőrje kivilágítatlanul otthagyott, majd hátulról öt másik kocsi az üres járműbe rohant.

A helyszínre kiszállt a Készenléti Rendőrség, akik lapzártánk idején még keresték a kisbusz vezetőjét és esetleges utasait. Az érintett oldalt lezárták, a forgalmat az M1-M85-85-ös főút körforgalomnál a 85-ös főútra terelik, visszatérni az autóútra Rábapatonánál lehetséges.

A rendőrség közleménye szerint közúti közlekedési baleset történt az M85-ös számú gyorsforgalmi úton Rábapatona és Ikrény között, a Győr felé vezető oldalon január 28-án 19 óra 40 perc körül. Az elsődleges információk szerint hat gépkocsi ütközött, a balesetben egy ember megsérült. A rendőrség a mentés és a szemle idejére az adott útszakaszt teljes szélességében lezárta, a forgalmat az M85-ös útról a 85-ös számú főútra terelik. A gépjárművek a 85-ös út 7-es kilométerszelvényében, a Rábapatona körforgalomnál tudnak visszatérni az M85-ös autóútra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában