Két motoros baleset

2020.09.16. 10:07

Leesett a motoros a gépről, szántóföldön landolt – fotó

Két motoros is megsérült.

kisalfold.hu/police.hu

Fotó: A rendőrség felvétele

Motoros ütött el az autós Győrben

Győrben, a Zöld utcában, a Szőnyi Márton utca felől a Jereváni út irányába közlekedett személygépkocsijával szeptember 15-én délelőtt 11 óra 20 perckor egy 58 éves győri nő. Haladása során a Zöld utca egyik ingatlanához tartozó gépkocsi bejáróhoz kívánt bekanyarodni, azonban nem biztosított elsőbbséget az időközben a járműve előzésébe kezdett motorosnak, amelynek következtében őt elütötte. A baleset során a motorkerékpár 34 éves sofőrje megsérült, őt a mentők kórházba szállították – közölte a rendőrség szerdán.

Fotó: A rendőrség felvétele

Szántóföldön landolt a motoros

Feketeerdő külterületén, az 1408-as számú úton, Dunakiliti irányába közlekedett motorkerékpárjával szeptember 15-én este 8 óra körüli időben egy 22 éves férfi. Haladása során – eddig ismeretlen körülmények miatt – az úttest jobb oldalán lévő füves területre lehajtott, amelynek következtében a járműről leesett. A motorkerékpár tovább gurulva egy mezőgazdasági területen, oldalára dőlve állt meg. A baleset során a sofőr megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Fotó: A rendőrség felvétele

A rendőrség mindkét baleset körülményeit vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában