Tragédia

2020.08.04. 07:33

Halálos baleset az M1-esen Győrnél – szalagkorlátnak ütközött a tréler – fotók

A belső szalagkorlátnak ütközött egy autószállító tréler az autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán.

kisalfold.hu

Fotó: NAGYGABOR

10:26 – Megszűnt a forgalomkorlátozás a sztrádán

Befejeződött a műszaki mentés és a szemle az M1-es autópálya 111. kilométerszelvényében, ahol korábban halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt. Az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

9:35 – Rosszul lett a sofőr

A kisalfold.hu információi szerint a vezető nem az ütközés következtében hunyt el, hanem rosszulléttől.

7:32 – Rendőri irányítás mellett halad a forgalom

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. augusztus 4-én 4 óra 30 perckor az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 111. kilométerszelvénynél. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy magyar honosságú autószállító tréler a belső szalagkorlátnak ütközött. A tréler üres volt, rakományt nem szállított, az ütközést követően a belső sávban állt meg. A baleset során a járművezető olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszon – a szemle és a műszaki mentés ideje alatt – a leállósávon, rendőri irányítás mellett halad a forgalom.

Kérjük az erre haladó gépjármű-vezetőket, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek! – olvasható a Police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában