Helyi időjárás

2019.03.25. 19:15

Riasztás az erős széllökések miatt a Dunántúlon

Átmenetileg egy-egy 60-70 km/h széllökés előfordulhat északnyugati irányból.

kisalfold.hu

Estig, főként a Dunántúlon még átmenetileg egy-egy 60-70 km/h széllökés előfordulhat északnyugati irányból - figyelmeztet a met.hu.

Azt írják, kedden a reggeli, délelőtti órákban a Dunántúl nyugati felében ismételten előfordulhatnak 65 km/h körüli széllökések.



Előrejelzés kedd estig:


Fokozatosan mindenütt megnövekszik a felhőzet. A Dunántúl délnyugati, déli részén többfelé, az északkeleti megyékben, illetve a főváros tág környezetében pedig elszórtan fordulhat elő eső, záporeső. Kedd hajnaltól gyorsan csökken a felhőzet, a több órás napsütés mellett gomolyfelhők képződnek, de csapadék nem várható. Az északi, északnyugati szél több helyen lesz erős, a Dunántúl északi és nyugati megyéiben délután, illetve kedd reggel viharos. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +6 fok között alakul, de a hidegre hajlamos helyeken gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 9 és 15 fok között várható. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában