Helyi gazdaság

2016.12.19. 12:33

Kóstolja meg a különbséget!

A Lipóti Pékség alapítója és tulajdonosa, Tóth Péter 2009-ben kapta meg a Kisalföld Presztízs-díjat. A díj elnyerése a vállalkozás azon életszakaszában történt, amikor a fejlődés, a mintabolt hálózat terjeszkedése exponenciálisan növekvővé vált.

kisalfold.hu

A Lipóti termékeket jelenleg hat termelő üzemben állítják elő Magyarországon. „Lipóton, Tatabányán, Szomoron, Kecskeméten, Budapesten és Veszprémben szorgos kezek és modern sütőipari eszközök dolgoznak azon, hogy a kiváló alapanyagból, egyedi receptúrákkal, páratlan szakmai tudással támogatott Lipóti termékek, gasztronómiai élményt varázsoljanak vásárlóink asztalára" – mondta dr. Tóth Zoltán, ügyvezető igazgató. A 2006 januárjában megnyitott mintabolthálózat Győrből indulva hódított meg az országot, a Lipóti termékek ma már szinte az ország egész területén elérhetőek, a Sopron-Budapest-Eger-Kecskemét-Szeged-Pécs-Zalaegerszeg városok határolta sokszögön belül. A 217 szakboltból álló mintabolthálózat mellett, hozzávetőlegesen 650 egyéb értékesítési ponton is megvásárolhatók. Számításaink szerint napi szinten 550 ezer ember asztalára jut el a Lipóti termék. Az országossá vált méret mellett büszkék vagyunk arra, hogy a Lipóti Pékség megtartotta azokat az értékeket, amelyekből kiindult, a családias jelleget, a dolgozók megbecsülését, a partnerek és a vásárlók tiszteletét.


Dr. Tóth Zoltán ügyvezető igazgató



Az idei évben saját márkanév alatt, kizárólag mintaboltjainkban kapható, különleges ízvilágú tejtermék családdal jelentünk meg a piacon, amely újabb mérföldkő a Lipóti Pékség fejlődésének történetében. A termékek közül a Zöldcitromos aloe vera joghurt az egyik legnépszerűbb, amelyhez hasonló ízvilágú a magyar piacon nem kapható máshol, csak nálunk. A sütőipari termékek piacán nem vagyunk hajlandóak árversenyben részt venni, termékeink jelenlegi minőségét nem csupán megtartani, hanem magasabb szintre emelni fogjuk. Hiszünk abban, hogy a vásárló hajlandó magát és családját a minőséggel és nem az olcsósággal megajándékozni. A nyugat-európai szakmai utakon szerzett tudást technológusaink igazítják a hazai ízvilághoz, speciális tésztavezetéssel, különleges technológiai megoldásokkal sikerül a piacra vinnünk olyan egyedi Lipóti név alatti termékeket, amelyeket vagy csak mi árusítunk, vagy rólunk másolta a többi piaci szereplő. A Parasztkenyér és az Erdélyi pityókás kenyér már kiállta az idők próbáját, büszkék vagyunk az utóbbi évben, években piacra vezetett Lipóti nosztalgia kifli, Lipóti régi idők rozskenyere, Lipóti élesztő hozzáadása nélkül készített joghurtos rozskenyér sikerére.


Számunkra presztízst jelent, hogy termékeink különlegesek, egyediek és népszerűek legyenek, talán ezért kaptunk a Presztízs-díjat is. Az üzenet a vásárlónak egyértelmű: kóstolja meg a különbséget!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában